POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL

V potravinářství jsou na výrobní technologie kladeny vysoké hygienické požadavky. Vysoké nároky aplikací v potravinářství jsou často dány i specifickými vlastnostmi médií (viskozita - sirupy, pasty; teplotní požadavky - čokoláda; výskyt pěny,..) V našem produktovém portfóliu máme řadu produktů, které jsou optimálním řešením pro aplikace v potravinářském průmyslu.

Průtok - měření, hlídání, indikace

  • hlídání průtoku čokolády - ochrana čerpadla proti chodu na sucho
      
  • měření a regulace průtoku plnicího plynu CO2, N2

     

Hladina - měření, hlídání, indikace

  • kontrola hladiny viskózních látek, past
  • kontinuální přímé měření hladiny ve výrobě za přítomnosti pěny či za čeření hladiny míchadly

  • hlídání výšky hladiny v průmyslových udicích boxech
      

Hladina - měření, hlídání, indikace - sypkých látek

  • kontrola hladiny v zásobnících sypkých látek

Průmyslové ohřevy

  • elektrický ohřev přenosných kontejnerů IBC

  • temperace sudů s meziprodukty (sirupy, marmelády, tuky,...)

Související odkazy a dokumenty:

Úspěsné aplikace měření hladiny MAGNETROL v potravinářství

Měření MAGNETROL pro farmacii a potravinářství

 Aplikační příručka MAGNETROL pro potravinářství

 Prvky měření MAGNETROL pro sanitární aplikace